Жовтяк знову тягатиме Ющенка по судах

Четвер, 26 квітня 2007, 21:12

Євген Жовтяк переконаний, що указ президента Віктора Ющенка про поновлення та одночасне звільнення його з посади губернатора Київщини є "демонстрацією абсолютної безграмотності" юристів секретаріату президента.

"Для того, аби виконати рішення суду про моє відновлення на посаді голови Київської облдержадміністрації, необхідно було спочатку звільнити того, хто був призначений на це місце", - сказав Жовтяк, повідомляє прес-служба УНП.

Коментуючи заяву заступника голови секретаріату президента Ігоря Пукшина про те, що його було звільнено у зв’язку з неодноразовими випадками видання незаконних розпоряджень із земельних питань, Жовтяк сказав:

"Очевидно, юристи секретаріату президента зрозуміли все з точністю до навпаки, і йдеться про роботу по поверненню у державну власність 12 тисяч гектарів землі, що були виділені незаконно до мого призначення на посаду".

"Розпорядженнями адміністрацій при мені ці рішення були скасовані. Жодну справу у суді обласна державна адміністрація при моєму керівництві не програла. Якщо нове керівництво області не відстоювало у суді інтереси держави, це вже питання до нього", - додав він.

Жовтяк не виключив, що буде позиватися про захист честі, гідності та ділової репутації, оскільки "жодного рішення суду і жодного документу, який доводить, що громадянин Жовтяк порушив законодавство України, немає".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування