Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти вирішили звільнити Ющенка за станом здоров'я

П'ятниця, 27 квітня 2007, 10:39

Депутат від СПУ Василь Волга пропонує Верховній Раді створити слідчу комісію щодо стану здоров'я президента, щоб дослідити, чи може Віктор Ющенко виконувати свої повноваження.

З такою пропозицією Волга виступив з трибуни Верховної Ради в п’ятницю.

"Я пропоную припинити розмови щодо імпічменту президента Ющенка", - заявив він і пояснив, що Верховній Раді не вистачить голосів для цієї процедури.

"Люди занепокоєні станом здоров'я президента. Я зачитаю 110 статтю Конституції. Не дарма законодавець, приймаючи цю норму, звернув увагу на стан здоров'я президента", - сказав Волга.

"Бо дуже небезпечно, якщо людина не може адекватно сприймати дійсність у зв’язку із станом здоров'я, віддавати такій людині повноваження президентські", - зазначив він.

Тому Волга запропонував розглянути можливість створення комісії з вивчення матеріалів, особистої медичної картки президента.

"Має бути створена міжнародна експертна медична група, запропонувати Ющенку пройти медичне обстеження щодо стану його здоров'я. Після того провести всю процедуру, передбачену 110 статтею Конституції", - зазначив він

"Я сумніваюсь, що людина, яка вжила майже стакан діоксину, і, за твердженням медиків, це впливає на центральну нервову систему, що ця людина в стані залишитись адекватною", - заявив Волга.

У свою чергу спікер Олександр Мороз доручив главі комітету з питань регламенту Олександру Єфремову розглянути ці пропозиції і проаналізувати "усі за і проти, ефект, на скільки справедливі пропозиції".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...