Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти пропонують Януковичу "купити" українців кількома гривнями

П'ятниця, 27 квітня 2007, 10:46

Член фракції Соцпартії Ярослав Мендусь пропонує бюджетному комітету Верховної Ради та фінансово-економічному блоку уряду знайти кошти для чергового підвищення мінімальних зарплат і пенсій.

Про це він заявив під час виступу у Верховній Раді.

"Бюджетному комітету та фінансово-економічному блоку уряду слід ще раз проаналізувати результати роботи за перший квартал і вишукати можливості для чергового підвищення мінімальних пенсій та зарплат", - зазначив депутат.

На думку Мендуся, це стане "найефективнішою відповіддю на політичний авантюризм і безвідповідальність тих політичних сил, які прекрасно усвідомлюють, що у стабільній країні з позитивною динамікою в економіці їм нічого не світить".

При цьому депутат нагадав східне прислів'я - "собака гавкає, а караван йде своєю дорогою".

У свою чергу член КПУ Катерина Самойлик закликала українців вийти 1-2 травня на площі у своїх містах і сказати "ні - державному перевороту, державним зрадникам і державній зраді, скажемо так - Україні демократичній".

Як відомо, згідно зі змінами до держбюджету 2007 звичайні пенсії з 1 квітня було підвищено на 23 гривні, з 1 жовтня їх підвищать ще на 20 гривень.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування