Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича і генсека Ради Європи є спільна таємниця

П'ятниця, 27 квітня 2007, 12:26

Генеральний секретар Ради Європи Террі Девіс закликає українських політиків домовитися про врегулювання конфлікту.

Про це він заявив після завершення зустрічі з прем'єр-міністром Віктором Януковичем, повідомляють "Українські новини".

За словами Девіса, він не є посередником у врегулюванні конфлікту між українськими політичними силами, а прибув в Україну для продовження дискусії, яка ведеться останнім часом.

Він відзначив, що проводить зустрічі з усіма учасниками конфлікту в Україні, вислуховує всі сторони, і коли йому ставлять питання про його думку, то він її висловлює.

"Я всім кажу те саме. Я кажу, що потрібно вести діалог з іншими політичними силами, тому що це проблема України, і її повинні вирішити самі українці. Це робиться просто - потрібно зібратися разом і вести діалог", - сказав Девіс.

Він підтвердив журналістам, що під час зустрічі з Януковичем прем'єр також розповів йому про своє бачення вирішення конфлікту в Україні і свої подальші дії.

Однак Девіс відмовився повідомити журналістам, що йому про це сказав Янукович, пославшись на те, що прем'єр скаже про це сам.

Як відомо, Девіс провів зустрічі з лідером БЮТ Юлією Тимошенко, із президентом Віктором Ющенком, із головою Верховної Ради Олександром Морозом і Януковичем.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...