Черновецький хоче обмежити Симоненка й "СС Галичина", а для Вітренко шлях відкритий

П'ятниця, 27 квітня 2007, 13:00

Київська міська держадміністрація просить Шевченківський районний суд заборонити проведення акцій об'єднанням "СС Галичина" і обмежити проведення акцій Комуністичної партії 28-29 квітня.

Про це журналістам заявив начальник Головного управління внутрішньої політики КМДА Віктор Гончарук, повідомляють "Українські новини".

За його словами, Київдержадміністрація подала позов у суд вранці 27 квітня.

Він роз'яснив, що "СС Галичина" спочатку подала заявку в Київміськадміністрацію на проведення акції з ушанування пам'яті воїнів "СС Галичина" 28 квітня, однак потім продублювала її також на 29 квітня.

Гончарук зазначив, що в Київміськадміністрації є заявки від Компартії на проведення акцій на Майдані Незалежності й уздовж того ж маршруту, яким хоче провести свою акцію "СС Галичина", на 28-29 квітня.

Він сказав, що під час наради із заявниками, КПУ відмовилася перенести свої акції в інше місце і заявила, що буде перешкоджати акціям "СС Галичина", де б вони не проходили.

При цьому Гончарук підкреслив, що позов не стосується заявки Прогресивної соціалістичної партії України, яка хоче провести власну акцію 28 квітня в центрі Києва.

Як відомо, голова секретаріату президента Віктор Балога просить Службу безпеки перешкодити зіткненням між учасниками акції пам'яті воїнів дивізії "СС-Галичина" і мітингу ПСПУ 28 квітня в Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News