Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко звинуватив Черновецького у махінаціях "під шумок"

П'ятниця, 27 квітня 2007, 13:23

У складі Київської міськадміністрації створено новий структурний підрозділ - Головне управління капітального будівництва Києва.

Рішення про це було прийнято на пленарному засіданні Київської міськради в четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Головне управління капітального будівництва буде виконувати функції єдиного замовника з будівництва об'єктів за бюджетні кошти, відповідати за розробку перспективних програм комплексної забудови міста, а також за розвиток галузі капітального будівництва і будівельної індустрії.

ГУКБ також буде здійснювати контроль за дотриманням вимог генплану розвитку міста, а також за організацію робіт зі здійснення комплексної забудови нових мікрорайонів, а також мікрорайонів, які підлягають реконструкції.

До його функцій також входить забезпечення дотримання законодавства у сфері будівництва і методичне керівництво і координація робіт служб замовників інших структурних підрозділів і комунальних підприємств Київської міськадміністрації.

Крім того КМДА прийняла рішення про передачу комплексів столичних кінотеатрів "Тампере" і "Загреб" в оренду на конкурсних основах.

Рішення про передачу в оренду кінотеатру "Загреб" прийнято з урахуванням відмови трудового колективу комунального підприємства "Кінотеатр "Загреб" створити господарче товариство з метою взяття в оренду цілісного майнового комплексу.

Обидва майнових комплекси будуть передані в оренду терміном на 5 років.

Київрада доручила Головному управлінню комунальної власності разом із профільною комісією Київради визначити умови конкурсу і розмістити інформацію про його проведення.

Зі свого боку член БЮТ Микола Томенко звинуватив Леоніда Черновецького в тому, що "під шумок" політичної кризи в Україні команда Черновецького намагається за 5 тис. грн. приватизувати столичні кінотеатри".

Так Томенко прокоментував рішення Київради про створення комунпідприємства "Київкінофільм", до складу якого повинні увійти 19 столичних кінотеатрів.

"Розмір статутного фонду цього підприємства в 5 тисяч гривень – це фактична підготовка до дешевої приватизації комунального майна столиці, не виключено, родичам або друзям команди Леоніда Черновецкого", - припустив Томенко.

Також він направив звернення до Генпрокуратури й уряду з проханням розібратися в законності і доцільності створення комунального підприємства "Київкінофільм" на базі 19 муніципальних кінотеатрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування