Частині бютівців не сподобались методи Тимошенко

П'ятниця, 27 квітня 2007, 15:58

Депутати БЮТ Дмитро Видрін, Сергій Потімков та Володимир Куренной заявляють про неприйнятність методів, які застосовує Блок Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в їхньому зверненні до лідерів блоку Юлії Тимошенко, Богдана Губського, Олександра Турчинова, Миколи Томенка, Андрія Шевченка.

"Ми заявляємо про неприйнятність тих методів, якими Блок Юлії Тимошенко веде останнім часом боротьбу зі своїми політичними опонентами", - йдеться у зверненні.

"Лідери БЮТ вільні у своєму праві опонувати будь-якому політику, у тому числі й Михайлу Бродському. Але демократична політична сила, якою вважає себе Блок Тимошенко, повинна робити це у публічній площині – на дебатах, прес-конференціях, круглих столах, у прямих ефірах, як це відбувається у всьому цивілізованому світі", - йдеться в заяві.

"Їй не личить уподібнюватися Леоніду Кучмі, який також любив уникати публічних дискусій, натомість обливав опонентів "компроматом" чужими руками, в тому числі – й руками журналістів, які писали замовні публікації", - зазначається в заяві.

Водночас депутати зазначають, що після того, як екс-бютівець Михайло Бродський публічно заявив про намагання Тимошенко дискредитувати КС, "в інтернет з'явилося чимало замовних публікацій, мета яких у будь-який спосіб спаплюжити Бродського".

Вони також зазначають, що в статтях "не ведеться професійної дискусії щодо сказаного Бродським, а "автори" звели "полеміку" до примітивного виливання бруду".

"І у нас, на жаль, є чимало підстав вважати, що замовником даної публікації є один з лідерів БЮТ, що полюбляє вдаватися до брудних інформаційних технологій", - додають вони.

"Ми вважаємо, що і в середині самої фракції БЮТ назріла гостра необхідність публічних і відкритих дискусій, але, на жаль, доводиться констатувати, що Блок Тимошенко до них поки що не готовий", - додають депутати.

Водночас депутати наголосили, що метою цього звернення є не захист Михайла Бродського, а відстоювання цивілізованих, демократичних методів ведення полеміки з опонентами.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News