Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція продовжує обливати Ющенка брудом і дражнитися імпічментом

П'ятниця, 27 квітня 2007, 16:59

Депутати від провладної коаліції заявляють, що єдиним інструментом повернення України на шлях демократії є імпічмент президента Віктора Ющенка.

Про це сказано у зверненні "регіоналів" Юрія Каракая, Василя Кисельова, Ельбруса Тадеєва, Тараса Чорновола, комуніста Миколи Кравченка та БЮТівця-перебіжчика Сергія Поліщука до українського народу.

Частина цих депутатів є також авторами постанови, зареєстрованої у Верховній Раді, про початок процедури імпічменту президента.

"Імпічмент – дуже неприємний і болісний процес для будь-якої держави, який так чи інакше позначається на її іміджі. Але – це єдиний і безальтернативний інструмент, який дозволить довести, що Україна як і раніше стоїть на демократичному шляху", - сказано у зверненні.

Мотивуючи свою ініціативу, депутати заявляють, що за президентства Ющенка "Україна перетворюється на іграшку для людини, яка нерідко не віддає собі звіт у власних діях, у предмет для сумнівних експериментів, в яких піддослідними є понад 46,5 мільйонів українців".

"Мета в Ющенка одна – не лише повернення повноважень Леоніда Кучми, а здобуття усієї повноти влади – законодавчої, виконавчої і судової, перетворення України в державу однієї людини", - сказано у зверненні.

Депутати також заявляють, що у висловлюваннях президента "за словами "моя країна" все частіше проглядається "мій маєток", за словами "мій народ" - "мої холопи".

Крім того, на їхню думку, через рішення РНБО щодо фінансування виборів Ющенко намагається змусити уряд вчинити кримінальний злочин.

"Політичне рейдерство стає основним інструментом Ющенка... Сьогодні Ющенко штовхає одного генпрокурора проти іншого, одного голову Печерського суду – проти іншого, одного голову Київської облдержадміністрації – проти іншого", - сказано у зверненні.

"Україна Ющенка невпинно перетворюється на "політичного ізгоя" Європи", - додають депутати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування