Луценко вважає Піскуна квіточкою

Субота, 28 квітня 2007, 09:35

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко вважає Святослава Піскуна на посаді генпрокурора кращою альтернативою Олександру Медведьку.

Таку думку він висловив у п’ятницю ввечері в ефірі каналу ICTV.

Екс-міністр внутрішніх справ зазначив, що дійсно критикував Піскуна в період його перебування на цій посаді, оскільки він не реагував на справи проти державних чиновників, які передавалися до генпрокуратури з МВС.

"Проте коли був призначений Медведько, який став зброєю однієї політичної сили, почав перетворювати прокуратуру у машину по відбілюванню мафії, то на цьому фоні пан Піскун був просто квіточки", - підкреслив Луценко.

За його словами, "якщо Піскун відчув у собі потугу бути генеральним прокурором, а я не думаю, що він пішов на цю посаду просто щоб потрапити до книги рекордів Гіннеса, то все буде гаразд і з Україною, і з виборами, і з наступним розслідуванням злочинів",

"Піскун зможе, якщо президент допоможе", - підсумував Луценко.

Крім того, говорячи про формування партійних списків на майбутніх дострокових парламентських виборах, Луценко запропонував, "щоб депутатів цього скликання в списках було не більше 30%".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News