Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко хоче, щоб його підлеглі судилися з політиками

Субота, 28 квітня 2007, 13:11

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко вважає необхідним відстоювання честі та гідності керівників УМВС в суді у разі оприлюднення резонансних звинувачень з боку політиків.

Про це він заявив у суботу під час засідання колегії міністерства, повідомляє прес-служба МВС.

"Відстоюйте власну гідність у суді. Доведіть собі, мені та суспільству, що звинувачення безпідставні. В іншому випадку майте мужність та напишіть рапорт про звільнення", - заявив керівник МВС.

Цушко також наголосив на проблемі порушень у сфері реєстрації земельних ділянок та нерухомості. "Це нова форма рейдерства, підготовка до чергового перерозподілу, об’єктом якого є земля", - зазначив він.

Серед найпроблемніших регіонів він назвав Київ та область, а також Автономна Республіка Крим. Міністр зауважив, що у регіонах зафіксовано непоодинокі факти участі окремих депутатів та представників політичних партій в земельному рейдерстві.

Цушко також наполягає на неприпустимості впливу політичної ситуації в країні на діяльність міліції.

"Прошу не відволікатися на політичну ситуацію. Завдання одне: щоб люди не приїжджали зі зброєю, щоб не було незаконного фінансування політичних сил, не було тренування бойових груп в регіонах!", - сказав він.

Міністр піддав жорсткій критиці роботу МВС у сфері боротьби з економічними злочинами.

"Довіру до міліції можна повернути лише тоді, коли через суд до відповідальності будуть притягатися високопосадовці", - підкреслив Цушко.

Він також наголосив на необхідності проведення щоквартальних соціологічних опитувань в усіх регіонах України щодо рівня довіри та оцінки населенням якості роботи міліції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування