Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко лякає техногенними катастрофами від Януковича

Субота, 28 квітня 2007, 15:05

БЮТ вимагає від Ради нацбезпеки і оборони та правоохоронних органів відреагувати на дії уряду щодо дестабілізації роботи газопостачальних підприємств.

Як ідеться в повідомленні БЮТ, "в останні дні перебування при владі уряд Януковича перейшов до неприхованого мародерство і відкритого грабежу, завдаючи мільярдних збитків та несучи загрозу національній безпеці країни".

"Ситуація дедалі більше нагадує хаотичну евакуацію з Кабінету міністрів загарбників, які наостанку намагаються поцупити все, що можна - від газотранспортної системи до виделок із буфетів у будинку Кабміну", - зазначає прес-служба блоку.

Реклама:

У заяві підкреслюється, що "уряд Януковича розпочав активну фазу дестабілізації роботи газопостачальних підприємств України".

"Власність газорозподільної системи переводиться під контроль напівкримінальної структури "РосУкрЕнерго". Зокрема, відбуваються спроби позбавити ВАТ "Чернівцігаз" ліцензії на транспортування та розподіл газу в частині державних газопроводів в Чернівецькій області. Такі ж процеси набувають розмаху й щодо інших газорозподільних компаній", - йдеться у повідомленні.

БЮТ підкреслює, що "монополізація ринку природного газу позначиться на ціні газу і поставить в залежність цілі галузі економіки від контрольованих криміналітетом монопольних утворень".

ВІДЕО ДНЯ

"Напівлегальна структура "Укргазмережа", якій уряд Януковича намагається передати право на транспортування газу, щоб потім передати його "РосУкрЕнерго", не володіє ані технічною інформацією, ані людським ресурсом, ні відповідним технологічним обладнанням, щоб проводити розподіл газу та ліквідацію аварій", - стверджує БЮТ.

У заяві підкреслюється, що "у такому випадку будуть відключені від постачання газу стратегічні об’єкти як, наприклад, ТЕС чи ТЕЦ, що може призвести до техногенних катастроф".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування