Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко попросив Януковича поїти не тільки Донецьк

Субота, 28 квітня 2007, 15:43

Президент Віктор Ющенко пропонує Кабінетові міністрів переглянути порядок використання 200 млн. грн., передбачених на реалізацію бюджетної програми "Розвиток та реконструкція централізованих систем водопостачання та водовідведення".

Як повідомляє прес-служба президента, він наголошує на необхідності розробити чіткий, зрозумілий та єдиний для всіх регіонів критерій розподілу коштів.

У своєму листі до прем’єр-міністра Ющенко зазначив, що на думку керівників місцевих державних адміністрацій, які звернулися до глави держави з цим питанням, нинішній розподіл грошей є непрозорим, а його результати – соціально несправедливі.

"Така стурбованість є цілком виправданою, оскільки рішення уряду виділити 130 млн. грн. лише трьом областям України (Донецькій, Луганській та Харківській) не може бути позитивно сприйнято і підтримано у суспільстві", – зазначив Ющенко.

За його словами, проблема забезпечення якісною питною водою та обслуговування систем водопостачання і водовідведення є однаково гострою для всіх регіонів України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування