Коаліція теж вирішила послухати пісні

Субота, 28 квітня 2007, 16:51

На Майдані Незалежності замість мітингу проходять збори жителів наметових містечок, що підтримують коаліцію.

Як передає Ліга, ведучий повідомив, що в суботу взагалі не планувалося проводити ніякі збори, щоб дозволити опозиції "без страху і тиску" провести свій мітинг.

У той же час, за його словами, жителі наметових містечок теж захотіли зібратися, щоб "поспілкуватися між собою і послухати пісні, які їм полюбилися".

Зараз на Майдані Незалежності зібралися близько 5 тис. чоловік під прапорами партій коаліції і національними прапорами України.

По вулиці Інститутській з наметового містечка в Маріїнському парку продовжують спускатися колони по тротуару. Рух по вулиці Інститутській і по Хрещатику поки не перекрито.

Як відомо, на 17:00 запланований мітинг представників опозиції на Європейській площі. Його політичну частину забезпечать лідери опозиції В'ячеслав Кириленко ("Наша Україна"), Юлія Тимошенко (БЮТ) і Юрій Луценко ("Народна самооборона").

У той же час, на Європейській площі вже зібралося близько 15 тис. чоловік. Рух від Європейської площі по Владимирському узвозу і вулиці Трьохсвятительській перекрито.

Частково перекритий рух з боку вулиці Грушевського в напрямку Хрещатика. Від Хрещатика вбік вулиці Грушевського поки ще можна проїхати по одній смузі.

Колони прихильників опозиції продовжують рухатися по Європейській площі, по Владимирському узвозу і вулиці Трьохсвятительській.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування