Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не втрачає надії на список з Тимошенко

Неділя, 29 квітня 2007, 13:28

"Наша Україна" має намір до 15 травня провести з'їзд, на якому буде затверджений список кандидатів у народні депутати для участі в дострокових виборах, а також обговорюватися питання блокування з іншими політичними силами.

Про це в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" заявив перший заступник глави центрального виконкому "Нашої України" Ігор Жданов.

За його словами, до 1 травня "Наша Україна" має намір подати в Центвиборчком кандидатури в члени окружних виборчих комісій.

"У зв'язку з новим указом перезапускається механізм виборів і строків, які визначені 102 ст. Закону про народних депутатів. До 1 травня ми подаємо по новій кандидатурі в окружні комісії й до 14-15 травня ми повинні провести з'їзди, на яких буде проведене висування кандидатів у народні депутати України", - сказав Жданов.

У той же час він повідомив, що поки дата політради не визначена.

Жданов також відзначив, що якщо списки кандидатів будуть змінені, та не істотно. "У нас основа сформована. Можливо, будуть розглядатися варіанти блоку. Це не виключено, оскільки ми вважаємо, що необхідно, щоб демократичні сили йшли єдиним фронтом, єдиними рядами на вибори", - сказав Жданов.

За словами депутата, "Наша Україна" буде проводити переговори з усіма демократичними силами про можливе блокування, зокрема з БЮТ.

Він також повідомив, що після мітингу в суботу було ухвалене рішення, що сцена на Європейській площі прибиратися не буде. Разом з тим він відзначив, що опозиція не має наміру проводити мітинги у святкові дні.

"У нас немає планів по проведенню мітингів. Люди на картоплю поїхали, відпочивати, на маївки, нехай відпочинуть від політики трохи. А сцена - нехай стоїть. Вона тут нікому не заважає", - відзначив депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування