Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Інтер" розганяє своїх журналістів?

Неділя, 29 квітня 2007, 13:36

Більшість журналістів та ведучих новин телеканалу "Інтер" звільняють.

Про це повідомляє "Телекритика", посилаючись на свої джерела на каналі.

За повідомленням інтернет-видання, 28 квітня в інформаційно-аналітичній службі каналу "Інтер" відбулась нарада за участю генпродюсера Ганни Безлюдної.

На цій нараді було оголошено про створення продакшн-компанії, що вироблятиме новини для каналів "Інтер" та К1 (а також, можливо, для інших каналів, що перебувають в управлінні у АТЗТ "УНТК") - ТОВ "Національні інформаційні системи".

Новий ньюзрум у приміщенні каналу К1 на вулиці Щусева розпочне роботу 7 травня.

Зараз, за словами джерела "Телекритики", керівництво веде індивідуальні переговори з працівниками ІАС щодо звільнення або переведення на роботу в новостворений продакшн.

"Інтерівцям" пропонують або звільнитись добровільно, або, дочекавшись 17 травня, підписати повідомлення про розпуск інформаційно-аналітичної служби, а також повідомлення про звільнення з 17 липня. Пропозицію перейти на роботу в ТОВ "НІС" отримують лише деякі працівники ІАС.

За наявною у "Телекритики" інформацією, низка журналістів ІАС "Інтера" планує перейти на створюваний зараз Державним комітетом телебачення і радіомовлення "Мегаканал" - об’єднання ОДТРК, яке очолить колишній випусковий редактор "Подробностей" Людмила Король.

Цю інформацію УНІАН підтвердили журналісти телеканалу у приватних розмовах. А також зауважили, що більшість ведучих та журналістів підуть з каналу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування