"Наша Україна" не оцінила гумору Ради

Понеділок, 30 квітня 2007, 12:52

Лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко заявляє, що всі рішення, ухвалені Верховною Радою в понеділок, не мають жодної юридичної сили.

Про це повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Всі рішення, ухвалені сьогодні в приміщенні парламенту, не мають жодної юридичної сили, оскільки з 2 квітня, відповідно до указу президента, Верховна Рада 5 скликання припинила свої повноваження”, - заявив Кириленко.

Він наголосив, що подібні дії групи депутатів 5 скликання спрямовані на "дестабілізацію ситуації, метою якої є приховати провальну економічну та соціальну політику колишньої правлячої коаліції та уряду Януковича", сказано в повідомленні.

"Парламентські вибори відбудуться, згідно указу президента Віктора Ющенка, 24 червня", - зазначив Кириленко.

"Наша Україна" й інші демократичні сили перебувають у виборчому процесі, а всенародно обраний президент є гарантом того, що виборчий процес відбудеться прозоро й демократично", - наголосив він.

Як відомо, на засіданні у понеділок депутати Верховної Ради ухвалили постанову про проведення одночасних виборів президента і народних депутатів, у якій визнали за необхідне провести вибори президента і депутатів не пізніше ніж 90 днів з внесення відповідних змін до Конституції, але не пізніше 9 грудня 2007 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування