Людина Мороза визнала, що поспішила блокуватися з Януковичем, але є вигоди

Четвер, 10 травня 2007, 12:47

Інформація про нібито досягнення домовленості між прем'єр-міністром Віктором Януковичем і главою Верховної Ради, лідером СПУ Олександром Морозом про створення спільного блоку є непорозумінням.

Про це депутат від СПУ Василь Волга, який раніше повідомив про таку домовленість, заявив в інтерв'ю Лізі.

Депутат уточнив, що його коментар про можливість об'єднання вищевказаних політичних сил для участі в дострокових виборах - це його особиста думка "як члена політради СПУ і ради коаліції".

"І я буду наполягати і переконувати керівні органи Соцпартії України, а також звертатися з пропозицією до Партії регіонів про те, що нам така конфігурація необхідна", - наголосив політик, додавши, що про ухвалення відповідного рішення повідомлять офіційні політради.

Разом з тим, соціаліст пояснив вигоди подібного об'єднання для "регіоналів".

"У Партії регіонів немає такої розгалуженої структури, як у СПУ. У Партії регіонів немає того авторитету, що ми (соціалісти) маємо на заході й у центрі", - упевнений депутат.

Як відомо, у четвер вранці газета "Комерсант-Україна" з посиланням на Волгу повідомила про те, що Янукович і Мороз домовилися про те, що СПУ візьме участь у дострокових виборах у Верховну Раду в блоці з Партією регіонів.




Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування