Турчинов нервує через Януковича

Четвер, 10 травня 2007, 13:10

У засіданні робочої групи щодо виходу з політичної кризи оголошено перерву до 16 години.

Про це повідомив заступник голови секретаріату президента Іван Васюник.

За його словами, перерва необхідна для того, щоб експертна група ретельніше підготувала документи.

Водночас лідер КПУ Петро Симоненко на запитання журналістів про можливість проведення виборів 24 червня за участю лише двох сил, він зазначив, що радитиме їх блокувати.

У свою чергу один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявляє, що факт неповернення прем'єр-міністра Віктора Януковича до України є свідченням затягування переговорів з боку коаліції, оскільки за попередніми домовленостями прем’єр з президентом мали уточнити дату проведення дострокових виборів.

За його словами, на засіданні робочої групи він поставив питання про те, коли Янукович повернеться, але відповіді не отримав.

"Затягування повернення прем’єр-міністра в Україну ми вважаємо одним з сигналів того, що просто йде технічне відпрацювання зриву виборів 24 червня", - додав Турчинов.

За його словами, цей тиждень було витрачено "бездарно" і робота групи була "неефективною".

"Сьогоднішнє засідання – це дежавю попередніх, тобто нові ідеї комуністів, які вони намагаються обговорити, зокрема умови роботи КС, чи треба робити сервер, щоб підраховувати голоси. Це питання, які не мають нічого спільного з пакетом законів, які необхідно прийняти", - зазначив Турчинов.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування