Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче в блок з Морозом, але чекає "офіційної пропозиції"?

Четвер, 10 травня 2007, 16:53

Партія регіонів 14-27 травня розгляне можливість створення виборчого блоку з Соціалістичною партією на позачергові вибори Верховної Ради.

Про це журналістам заявив депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл, повідомляє "Обком" з посиланням на "Українські новини".

Парламентарій зазначив, що створення такого блоку вже не раз обговорювалося цими партіями, однак офіційне рішення ні однією, ні іншою стороною ще не схвалено.

"Ми проведемо засідання політради або наступного, або через тиждень, і там буде, зокрема, стояти питання про блокування", - сказав Чорновіл.

Він також зазначив, що ймовірність створення блоку з СПУ дуже висока, але для розгляду цього питання Партією регіонів має бути озвучена відповідна офіційна заява лідерів СПУ.

При цьому Чорновіл зазначив, що Партії регіонів буде також розглядати питання про включення у виборчий список нинішніх депутатів Верховної Ради, які ввійшли до складу коаліції після її формування.

Як відомо, депутат від СПУ Василь Волга у середу повідомив газеті "Комерсант-Україна", що лідери Соцпартії та Партії регіонів Олександр Мороз та Віктор Янукович домовились про те, що йтимуть на дострокові парламентські вибори єдиною "колоною".

Пізніше представники Партії регіонів спростували інформацію про наявні домовленості Соцпартії та Партії регіонів йти на вибори у блоці.

Відповідно до указу президента Віктора Ющенка, позачергові вибори Верховної Ради повинні відбутися 24 червня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування