Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко звинуватив групу, що вона не тим займається

Четвер, 10 травня 2007, 17:40

Віце-прем'єр Микола Азаров відкидає звинувачення у тому, що представники коаліції, які входять до робочої групи не працюють конструктивно.

Про це Азаров заявив під час зустрічі президента з робочою групою в четвер.

"Я би, Вікторе Андрійовичу, відкинув звинувачення, що робоча група, принаймні з нашого боку працює неконструктивно", - заявив Азаров.

Він наголосив, що робоча група весь час "достатньо серйозно приділили підготовці всіх документів".

Він також зазначив, що на сьогодні підготовлені пропозиції ЦВК по зміні закону про вибори, кодексу адміністративного судочинства, законів про статус депутатів і інші документи.

"Включаючи основний документ, який визначить наш подальший рух – це постанова ВР. Спірними залишились 2-3 пункти постанови і над нею потрібно працювати", - зазначив він.

У свою чергу президент звинуватив робочу групу в тому, що вона "самовідсторонилася від проведення переговорів про дату виборів, бо це основне завдання яке покладалося поряд з тим, щоб виробити пакет, який би забезпечив проведення демократичних виборів.

У свою чергу Азаров наголосив, що "на першому ж засіданні було сказано, що дата проведення виборів – це предмет особливої домовленості між президентом і прем’єром".

У відповідь на це Ющенко підкреслив:

"Я хочу підкреслити, що ми удвох з прем'єром заявили, що прийнято рішення про дострокові вибори, а що стосується дати, то створюється робоча група, яка... запропонує дату проведення виборів".

"Колеги, я прошу, щоб ми не використовували методи, які нас не приводять до результату", - наголосив він.

Ющенко також зазначив, що якщо політичні сили письмово погодяться, що дата проведення виборів має призначатись без консультацій з ними, "тоді надії на робочу групу, що вона знайде компроміс, не будемо покладати".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування