Тимошенко залякує коаліцію 24 червня

Четвер, 10 травня 2007, 18:08

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що у випадку, якщо робоча група не зможе дійти консенсусу, вибори мають відбутися 24 червня, згідно указу президента.

Про це Тимошенко заявила під час зустрічі президента з робочою групою.

"Якщо робоча група не створить консенсусне рішення і не визначить спільну дату проведення виборів, залишається 24 червня. І потрібно робити все, щоб такі вибори відбулися", - заявила вона.

Також вона запропонувала проводити вибори 8 липня.

Тимошенко також наголосила, що робота цієї групи "зірвана".

Водночас вона підтвердила, що вдалося підготувати необхідні документи, але підкреслила, що кожного дня з'являються нові вимоги, які потрібно узгоджувати.

"Потрібно взяти за основу документ, що напрацювали і не додавати нічого нового... і завтра виходити в Верховну Раду... і ставити вибори на 8 липня", - сказала вона.

Такими вимогами вона назвала пропозицію внести зміни до Конституції.

"У нас уже були приклади, коли нашвидкуруч вносилися зміни до Конституції і завершилися сьогодні глибокою політичною кризою. Тому внесення нової пропозиції, що потрібно міняти Конституцію зараз на ходу і не проводити дострокові вибори, лише поглиблює кризу і не дає логічного виходу з цієї ситуації", - наголосила вона.

Вона також позитивно оцінила пропозицію внесення реєстру виборів, але зазначила, що такий процес затягнеться до січня 2008 року.

У свою чергу Азаров зазначив, що "дострокові вибори можуть розв'язати кризу, а можуть і поглибити її".

На це президент Віктор Ющенко заявив:

"У цьому колі я не дозволяю, щоб йшла дискусія про дострокові вибори можливі чи неможливі.. рішення прийнято і рішення не обговорюється".

""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування