Регіонали визнають, що "щось не так зрозуміли"

Четвер, 10 травня 2007, 18:34

Координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова вважає необхідним продовжити роботу робочої групи з урегулювання кризи.

Під час круглого столу за участю робочої групи з урегулювання кризи вона відкинула звинувачення на адресу Партії регіонів у затягуванні переговорного процесу.

"Дата виборів не була акцентована не через те, що ми не хочемо це зробити, а щоб уникнути на першому етапі роботи протиріч і дати можливість провести остаточні переговори між президентом і прем'єр-міністром, де вісі позиції будуть збалансовані й викладені", - пояснила вона.

Богатирьова підкреслила, що "ця позиція була акцентована абсолютно усіма".

"І якщо ми щось не так зрозуміли, то, можливо, ми прийдемо до іншої дискусії в робочій групі, роботу якої, я переконана, треба продовжити", - підкреслила водночас Богатирьова.

За її словами, пропозиції Партії регіонів щодо проведення виборів восени базувався на тому, що "якщо ми не зможемо створити повноцінний реєстр (виборців), то скласти такі списки, які б влаштовували і одні політичні сили, і інші, і особливо виборців".

"Дякую, Вікторе Андрійовичу, щоб ви нас зібрали. І хотілося б, коли повернеться прем’єр-міністр, і в такому колі за його участю, обговорити чесно питання, які зараз виникли в ході засідання робочої групи", - запропонувала вона.

Богатирьова також назвала нечесним і неморальним те, що "ті, хто зараз намагається дати оцінку (роботі робочої групи), в робочій групі, крім таблички, жодного разу не прийшли і не взяли участі".

Водночас координатор більшості закликала політичних опонентів "уникати коментарів і дій, які можуть привести до того, що цей стіл буде сьогодні, а далі події будуть розвиватися так, що ні ви, ні ми не будемо впливати на них".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...