Луценко знає, що для нього найняли кілерів

П'ятниця, 11 травня 2007, 10:23

Лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко заявляє, що має інформацію про підготовку окремими лідерами коаліції його фізичного усунення, а також голови секретаріату президента Віктора Балоги.

Про це він сказав в інтерв’ю "Україні молодій", коментуючи появу в Інтернеті відповідної інформації.

"Інтернету не читав, але таку інформацію маю. Маю навіть фотографії акту передачі грошей i "трасу" транзиту кілерів з однієї із сусідніх держав до одного із серйозних українських мегаполісів", - сказав Луценко.

"Я маю цю інформацію, мають i наші партійні служби безпеки. До державних спецслужб я не звертаюся. Вони роблять свою справу, я свою. Просто як екс-міністр внутрішніх справ я знаю, що серйозне замовлення не може бути упереджене. Але, з іншого боку, маючи певну інформацію, я роблю певні кроки...", - додав він.

На питання, чи не боїться він у зв’язку з цим їздити по Україні з передвиборчим туром, Луценко відповів:

"Ну я ж не буду, як Курочкін, два роки ховатися в бункері в Москві. До речі, його витягували в Київ спеціально для того, щоб "грохнути". Тепер хай слідство розбирається, хто це зробив. А моя ситуація дуже проста: мій захист — це, по-перше, підтримка людей, а по-друге, певні превентивні кроки щодо замовників. Бо виконавця неможливо зупинити. Це аксіома. А як ці превентивні кроки робляться... Якщо в когось є проблеми, я їм пораджу".

Раніше "Україна молода" оприлюднила інформацію, яка з’явилася на сайті "Реальна політика" про те, що "нібито один політик, дуже подібний до Віктора Януковича, розмовляв із чоловіком, дуже схожим на Андрія Клюєва" і в цій розмові йшлося про фізичне усунення Луценка і Балоги.

Як відомо, головним редактором "України молодої" є давній друг Віктора Ющенка, колишній його радник Михайло Дорошенко.

Раніше газета з посиланням на "Реальну політику" писала про те, що Янукович побив міністра юстиції Олександра Лавриновича. Пізніше останній спростовував дану інформацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...