У Тимошенко не вірять "Нашій Україні" на слово

П'ятниця, 11 травня 2007, 13:00

Блок Юлії Тимошенко очікує від блоку "Наша Україна" гарантій неблокування з Партією регіонів після позачергових виборів Верховної Ради.

Про це на прес-конференції у п'ятницю заявив депутат від БЮТ Микола Томенко, повідомляють "Українські новини".

"Це актуальне питання для "Нашої України", і ми як їхні союзники хотіли б мати певні гарантії", - сказав Томенко.

За його словами, БЮТ має деякі сумніви з приводу дій "Нашої України" після проходження в парламент.

Крім того, зазначив Томенко, це питання є актуальним і щодо громадського руху "Народна самооборона" Юрія Луценка, оскільки Луценко у свій час після обіцянок подати у відставку залишився працювати в уряді Віктора Януковича.

На думку Томенка, "Народній самообороні" варто підписати певний документ, який би давав гарантії, що після проходження в Раду ця сила буде створювати блок з демократичними силами.

Крім того, Томенко підкреслив, що БЮТ після проходження в Раду розглядає два шляхи дій, а саме: або об’єднуватися з демократичними силами, або йти в опозицію.

Як відомо, раніше партія "Народний Союз Наша Україна" заперечувала можливість створення коаліції з Партією регіонів після проведення позачергових виборів Верховної Ради.

Громадський рух "Народна самооборона", який веде переговори про створення блоку з партією "Народний Союз Наша Україна", вимагав від неї публічних гарантій того, що НСНУ не створить коаліцію з Партією регіонів і Соціалістичною партією в новій Верховній Раді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування