Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" Луценку натякають, що він багато хоче

П'ятниця, 11 травня 2007, 14:05

Член "Нашої України" Олександр Третьяков заявляє, що лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко вже не зможе очолити партію, оскільки її лідером обрано В’ячеслава Кириленка.

"Ми запрошували Луценка в партію. Навіть казали, що є пропозиції обрати його лідером "Нашої України". Але тепер — все, поїзд пішов. З’їзд відбувся. У нас уже є лідер", - сказав Третьяков в інтерв’ю "Газеті по-українськи".

На питання, чи можливе все ж таки створення мегаблоку демократичних сил, він відповів:

"Якщо "Народна самооборона" і "Правиця" будуть керуватися державними інтересами, а не працевлаштуванням своїх лідерів, то шанси дуже високі. Якщо титульна партія блоку — "Наша Україна", то не треба диктувати якісь вимоги".

"Нехай покажуть тих людей, які мають увійти у список. Ми ж бачимо, що з квоти Народного руху зараз вийшли чотири народні депутати: троє пішли в БЮТ, один — в антикризову коаліцію. А з квоти партії "Наша Україна" не вийшов ніхто. Блок — це крок до єдиної партії. Після виборів ми мусимо об’єднатися в одну партію", - додав він.

На репліку, що у Луценка "такий рейтинг, що він може поторгуватися за велику кількість місць у списку для своїх людей і посади", Третьяков сказав:

"Спочатку Мороз торгувався за дуже високі посади, Тимошенко торгувалася, Порошенко торгувався за дуже високі посади..."

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...