Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалістам пропонують не ходити на групу

П'ятниця, 11 травня 2007, 16:28
Член робочої групи щодо врегулювання кризи Роман Зварич прогнозує, що групі вдасться попередньо узгодити зміни до закону про вибори на засіданні в п'ятницю.

Про це він сказав, заходячи на вечірнє засідання.

За його словами, документ навряд чи вдасться схвалити остаточно, однак він не виключив попереднє його ухвалення оскільки "на рівні експертної групи він(документ) був погоджений на 85% ще у неділю ввечері".

Коментуючи заяву голови Верховної Ради Олександра Мороза щодо заклику припинення переговорів із президентом Ющенком до розблокування роботи КС, він висловив думку, що в такому разі на засідання не мали б приходити представники Соціалістичної партії.

Реклама:

"О 12 годині я бачив, що якраз по цій вулиці Банковій ішов пан Матвієнков і заходив до секретаріату. Я так думаю, що він як представник Соцпартії мав би виконувати вказівки лідера Соцпартіі, незалежно від того, що лідер Соцпартії є одночасно головою Верховної Ради України."

"Станом на 16.15 вечірнє засідання вже триває. Як передає кореспондент Української правди, серед інших представників на засіданні присутній Сергій Матвієнков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...