Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога думає, що ще зарано ділити крісла в новому парламенті

П'ятниця, 11 травня 2007, 19:30

Глава секретаріату президента вважає передчасними розмови про можливі конфігурації політичних сил у новому складі Верховної Ради.

Про це повідомляє прес-служба секретаріату президента.

На думку Балоги, заяви окремих політиків щодо учасників коаліцій і блоків у новообраному парламенті є всього лише припущеннями.

"Для того, щоб предметно говорити на цю тему, потрібно щонайменше спиратися на реалії, а не прогнози, і оперувати фактами, а не примарними здогадками. Такими фактами стануть лише результати дострокових парламентських виборів", – зазначив Балога.

Він наголосив, що головним завданням для всіх відповідальних політичних сил є участь у виборчій кампанії.

Результати голосування підтвердять волю народу і його довіру, дадуть фіналістам виборчих перегонів карт-бланш на політичну діяльність в нових умовах.

За словами Балоги, вимоги деяких політиків не допустити формування тих чи інших політичних союзів у новій Верховній Раді "не повинні ввести в оману виборців".

"На сьогодні у демократичному таборі ніхто не говорить про зміну ідеологічних засад чи відмову від вже проголошених пріоритетів", - зазначив він.

Балога наголосив, що залишається чинною угода про спільну опозиційну діяльність, підписана в лютому між "Нашою Україною" та блоком Юлії Тимошенко.

Цей документ визначає логіку скоординованих дій двох політичних сил, що вже дали ефективні результати.

"Угода є чітким орієнтиром для всіх демократичних партій і об’єднань. Укладення домовленості та її реальний вплив на подальший розвиток подій засвідчили правильність цього кроку. Ніхто з опозиціонерів не відмовляється діяти у спосіб, який вже підтвердив свою дієвість", – підкреслив Балога.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування