Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз із Януковичем замислили таке, що Тимошенко зникне

П'ятниця, 11 травня 2007, 21:38

Спікер Олександр Мороз обіцяє противитися сценаріям опозиції, які хочуть в пакеті ухвалити всі необхідні зміни до законів для проведення дострокових виборів.

"Коли я чую розмови, що на півгодини парламент збереться і все поприймає, то я як голова парламенту хочу сказати – вибачте за вираз – такого кіна не буде", - сказав Мороз в ефірі каналу "Рада".

Він також пояснив, чому опозиція вимагає проведення дострокових виборів зараз, а не восени.

"Якщо через п’ять місяців буде реалізована програма діяльності коаліції, як ми це задумали, то про них (опозицію) забудуть", - сказав Мороз.

Спікер підкреслив, що в період до дострокових виборів треба ухвалити зміни до Конституції в частині місцевого самоврядування.

"Це ж не мені потрібно, чиновнику чи прем’єру, а це потрібно державі і суспільству. Їх (опозицію) це не влаштовує, бо це – реальна влада", - додав Мороз.

Він повідомив, що "майже два роки тому бачив пропозиції" по змінах до Конституції, які ініціює Віктор Ющенко.

"Президент призначає Кабінет міністрів. От і все", - сказав Мороз по суті пропозицій Ющенка.

Спікер відкинув ідею Ющенка про те, що нову редакцію Конституції можна буде ухвалити на референдумі. "Це буде прийматися на Верховній Раді", - заявив Мороз.

Мороз також вкотре наголосив, що у Ющенка не було підстав у Конституції видавати укази про розпуск парламенту.

"Хто мені буде розповідати, що там (у Конституції) написано, якщо я сам це писав!" – заявив Мороз.

"Мене це справді обурює. І я сподіваюсь, що прозріють юристи, які сидять біля президента. В кінці кінців, порушення Конституції – це злочин, за який доведеться відповідати", - пообіцяв Мороз.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...