Партнерський збір. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко готовий підписатися під Кириленком і Тимошенко

Субота, 12 травня 2007, 15:04

Блок "Народна самооборона" готовий долучитися до угоди між "Нашою Україною" і БЮТ про створення коаліції, якщо там є пункт про нестворення коаліції з Партією регіонів.

Про відповідне рішення блоку повідомив у суботу його лідер Юрій Луценко, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"У відповідь на заяву Кириленка - ми готові буквально в понеділок, о 9 ранку вивчити документ, який вони підписували з БЮТ, і якщо там є пункт про нестворення коаліції, то негайно долучитися до підписання документа", - повідомив Луценко.

"Ми готові підписати будь-який документ, який буде гарантувати виборцям незмінність, незрадництво і необ’єднання з недемократичними силами", - зазначив він.

Коментуючи переговорний процес щодо утворення мегаблоку з "Нашою Україною" та "Українською правицею", Луценко підкреслив: "Для нас немає проблеми квот".

"Ми не готові говорити про них, поки не дізнаємося, заради чого твориться це об’єднання. Без ніяких образ ще на початку ми запропонували підписати принципи відповідальності перед своїми виборцями – взяти зобов’язання не утворювати коаліцію з ПР та їх сателітами, КПУ та СПУ", - зазначив Луценко.

Як повідомлялося, у п’ятницю голова партії "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко закликав колег по переговорам про створення блоку приєднатися до документу про створення коаліції демократичних сил у майбутньому парламенті, який вони підписали із БЮТ у лютому.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...