Робочій групі не видно ні кінця, ні краю

Субота, 12 травня 2007, 15:38

Депутат від Партії регіонів Борис Колесников сумнівається, що в суботу робоча група закінчить обговорення і прийде до конкретного результату.

"Чи буде сьогодні результат, сказати важко... Я не думаю, що сьогодні закінчать обговорення законопроектів", - відзначив політик в інтерв'ю журналістам.

У даний час, за словами Колесникова, робоча група обговорює проект змін до закону про вибори народних депутатів, після чого почнуть обговорювати зміни до закону про статус народного депутата щодо імперативного мандата, на чому наполягає опозиція.

"З нашої сторони зроблено все для того, щоб вибори пройшли абсолютно чесно... Усі затягування термінів - це казки для дітей", - відзначив Колесников.

Він також підкреслив, що коаліція наполягає на тому, щоб сама процедура виборів була законною, інакше парламент будуть розпускати щороку.

У той же час, заступник голови партії "Наша Україна" Микола Оніщук повідомив, що частина положень змін до закону про вибори народних депутатів буде винесена до протоколу розбіжностей.

"Значна частина статей погоджена, разом з тим, ті з них, що викликають дискусію, винесені до протоколу розбіжностей. Є надія, що сьогодні робота над цим законопроектом буде завершена, але можна чекати, що деякі його положення - дві-три статті - будуть винесені до протоколу розбіжностей", - повідомив Оніщук.

Відповідаючи на питання, чи продовжить робоча група своє засідання в неділю, Оніщук зазначив: "Цього не можна виключати, хоча я повинен вам сказати, що робоча група збиралася щодня, і чисто фізично робоча група, швидше за все, завтра збиратися не буде, але можуть працювати групи експертів".

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування