Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Робоча група провела найефективніше засідання?

Субота, 12 травня 2007, 17:28

Близько 17.00 у суботу завершила засідання робоча група з підготовки до проведення позачергових парламентських виборів.

"Ми сьогодні майже погодили зміни до закону про адміністративне судочинство", - повідомила по завершенню роботи групи лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова.

Вона додала, що під час засідання групи було практично завершено роботу над змінами до законодавства про статус народних депутатів.

Крім того, "велика робота була проведена над проектом змін до закону про вибори депутатів", - сказала Богатирьова. За її словами, саме цей законопроект викликав найбільшу кількість суперечок і найбільшу кількість розбіжностей.

За словами Богатирьової, Партія регіонів, керуючись "своїми старими принципами", доручила експертам підготувати й узгодити текст і розбіжності в окремих документах для наступного засідання. Як зазначила лідер фракції, на наступному засіданні робочої групи планується розглянути ці розбіжності.

Разом з тим, перший заступник глави Секретаріату президента Іван Васюник вважає, що нинішнє засідання робочої групи було одним із найефективніших за весь час її роботи.

"Я вважаю, що робоча група сьогодні провела ледь не найбільш ефективний етап роботи", - сказав він журналістам у суботу в Києві після засідання робочої групи.

Перший заступник глави Секретаріату президента повідомив, що дата наступного засідання робочої групи може бути названа вже в суботу до кінця дня - після додаткових консультацій координаторів групи.

УНІАН, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...