Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Теніс стає небезпечним для української політики

Неділя, 13 травня 2007, 16:10

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко зламав праву ногу під час гри в теніс.

Про це УНІАН повідомила його прес-секретар Юлія Царенко.

Зокрема, за її словами, у неділю Томенко брав участь у відкритті нових тенісних кортів на НСК "Олімпійський" у Києві в рамках відзначення Дня здоров’я сім’ї.

У заході також взяли участь міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Віктор Корж, президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, голова комітету ВР з питань молодіжної політики, спорту і туризму Олександр Волков.

Під час відкриття тенісних кортів відбувся дитячий тенісний турнір. Після нагородження його переможців високопосадові особи вирішили також зіграти у теніс.

Зокрема, відбувся парний турнір, в якому взяли участь Томенко, Бубка з одного боку, а з іншого - Корж та перший віце-президент Федерації тенісу Герман Веніамінов. Під час цього турніру Томенко і зламав ногу.

Одразу після інциденту його доставлено до приватної медичної клініки "Борис", де йому надали необхідну допомогу і наклали гіпс. Наразі Томенко вже перебуває вдома.

Як відомо, прем’єр Віктор Янукович отримав травму коліна під час гри в теніс, через що нещодавно був прооперований у Барселоні (Іспанія).


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування