Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бродський думає, що замах на Тимошенко був тільки початком

Понеділок, 14 травня 2007, 09:49

Лідер Партії вільних демократів Михайло Бродський заявляє, що його партія підтримує компромісну пропозицію щодо проведення виборів восени цього року.

При цьому неодмінною умовою організації парламентської кампанії є ухвалення пакету змін до чинного законодавства, включно з реєстром виборців, повідомляє прес-служба партії.

"Проведення виборів саме восени стане компромісом як між конкуруючими угрупуваннями великого капіталу, так і між їхніми політичними репрезентантами у владі", - сказав Бродський.

Водночас, на його думку, очевидною альтернативою такому компромісові є силовий варіант, на який президента штовхає його близьке оточення та парламентська опозиція.

"Силовий сценарій вже поступово розгортається. Зокрема, зазначені висновки випливають з таких подій, як надзвичайні ситуації на залізниці, на газопроводі, істерія навколо можливого замаху на життя Юлії Тимошенко", - зазначив Бродський.

За його словами, історію з нібито існуючими погрозами життю Тимошенко не можна розглядати як стандартну ПР-провокацію, оскільки для імітації замаху на лідера БЮТ передбачалося підірвати автомобіль її охорони, що мало б стати початком широкоформатного розгортання силового сценарію.

Крім того, як повідомляє прес-служба Партії вільних демократів, в ніч на 13 травня в результаті "масованої хакерської атаки" був знищений персональний сайт одного з лідерів партії, депутата Дмитра Видріна.

Цю акйцію сам Видрін розцінює як замах на свою інтелектуальну власність и "віртуальну сутність".

Видрін переконаний, що хакерів замовили люди, яким не подобаються його "правдиві висловлювання, а він останнім часом "говорив правду тільки про 4 людей".

За його словами, він сказав, що Віктор Ющенко – не дуже хороший президент, Віктор Федорович – не дуже хороший прем’єр, Юлія Тимошенко – не дуже хороший лідер опозиції, а також що його дружина не дуже гарно готує борщ.

"Коло підозрюваних невелике", - резюмував Видрін, зазначивши, що написав заяву до Генпрокуратури з проханням встановити замовників та виконавців "замаху" на його інтелектуальну власність, хоча на 14 травня сайт був частково відновлений.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування