Піскуна слізно попросили заступитися за Лазаренка

Понеділок, 14 травня 2007, 11:57

Партія "Громада" звертається до генпрокурора Святослава Піскуна з проханням переглянути звинувачення, висунуті Генпрокуратурою її лідеру Павлу Лазаренку.

У зверненні до Піскуна "Громада" акцентує його увагу "на безпідставності та політичній мотивованості кримінальних справ", порушених проти Лазаренка Генпрокуратурою України у часи президентства Леоніда Кучми.

"Ми вважаємо що усі ці сфальсифіковані колишньою владою звинувачення мають бути зняті з голови партії ВО "Громада", а, порушені на їх підставі, кримінальні справи – негайно закриті", - сказано у зверненні.

У партії переконані у тому, що з приходом Піскуна на посаду голови ГПУ, ця інстанція "остаточно перестане бути каральним інструментом у руках окремих політичних сил".

"Ми просимо зупинити розслідування так званої "справи Лазаренка" як ви це вже зробили стосовно інших кримінальних справ, у яких згадувалося ім‘я нашого лідера, аби не залишалося у суспільстві найменших підозр щодо подвійних стандартів у діяльності Генеральної прокуратури", - сказано у зверненні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News