Коломойський не одержав "1+1", тому що його "підігріли"

Понеділок, 14 травня 2007, 12:24

Співвласник телеканалу "Студія "1+1" Олександр Роднянський не брав участь в останній покупці каналу "Інтер", оскільки це була політична угода.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Дело".

"Продаж "Інтера" була частиною закритої політичної угоди. Я думаю, що "Інтер" опинився в нових руках у силу того, що насправді купували зовсім інші люди і зовсім інший немедійний актив. "Інтер" виявився частиною більш складної бізнес-інтриги. Ми навіть і не брали участь в обговореннях. І навіть не думали про подібну можливість", - відзначив Роднянський.

Він також спростував чутки про те, що він може "обмінятися" медіаактивами з Віктором Пінчуком.

"Я не знаю, хто поширював ці чутки, таких переговорів ми не вели. З Віктором Пінчуком була розмова тільки про "Новий канал", як можливу частини холдингу "СТС-Медіа", - заявив один із власників "1+1".

Що стосується продажу "1+1" Ігорю Коломойському, то Роднянський вважає, що він не відбувся через втручання третіх осіб.

"Я вважаю, що не останню роль у цій історії зіграли люди, що стояли між нами і всіляко "підігрівали" Ігоря Валерійовича. Багато, занадто багато емоцій. Сподіваюся, що все завершилося", - відзначив Роднянський.

Він нагадав, що "1+1" завжди був у центрі інтересів багатьох бізнес-структур.

"Той же Пінчук у 99-му робив пропозиції. І Коломойский, треба сказати, у 2004 році зробив коректну, привабливу і чесну пропозицію. І ми її всерйоз обговорювали. Але не вийшло. Угода не відбулася", - нагадав Роднянський.

На питання, у які політичні партії йому пропонували ввійти, Роднянський відповів, що воліє триматися подалі від політикуму.

"Мені багато разів протягом останніх десяти років пропонували місце в списках самих різних партій. Але я вважаю цю діяльність малоцікавою, а настрої, які панують в українській політиці, — убогими", - заявив він.

"Тому усім своїм друзям і гарним знайомим, котрі прислухаються до моєї думки, я раджу триматися подалі від українського политикуму. Хоча політика в Україні, треба визнати, — дуже ефективний бізнес", - додав співвласник "1+1".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування