Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція хоче ще раз посидіти за одним столом з Ющенком і Януковичем

Понеділок, 14 травня 2007, 12:30

Парламентська коаліція пропонує провести ще один "круглий" стіл по виходу з політичної кризи за участі президента і прем'єра.

Про це заявила лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова журналістам у понеділок після зустрічі представників коаліції, на якій була погоджена спільна позиція по виходу з кризи.

"Ми обговорили спільну позицію, будемо прагнути завтра вийти на максимальне узгодження документів, щоб запропонувати далі провести широкий круглий стіл за участю президента і прем'єра, а потім будемо визначатися (з подальшою позицією)", - сказала вона.

Богатирьова відзначила, що в понеділок "дуже важливий день роботи робочої групи".

"Залишилися ті розбіжності, що вимагають більше за все часу для дискусій", - підкреслила вона.

Богатирьова також підкреслила, що створення реєстру виборців до майбутніх дострокових виборів "є принциповою позицією" коаліції.

За її словами, на засіданні робочої групи в понеділок будуть розглядатися зміни до закону про вибори, структуру Центральної виборчої комісії.

В зустрічі представників коаліції взяли участь також лідер Компартії Петро Симоненко, міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов і член Партії регіонів, депутат Олег Калашников.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування