Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Робоча група узгодила свої питання на 70%

Понеділок, 14 травня 2007, 14:41

Засідання робочої групи продовжиться в понеділок о 16:15.

Про це повідомив представник "Нашої України" Микола Оніщук.

"Робоча група розгляне законопроекти, які мають бути підготовлені для розгляду в парламенті. Це зміни до Кодексу адміністративного судочинства та зміни до закону про статус депутатів стосовно імперативного мандату", - сказав Оніщук

Він також заявив, що "існує висока ймовірність, що за умови, якщо це буде відображати бажання усіх членів групи, до кінця дня можна буде говорити, що в цілому проекти будуть погоджені".

Водночас, торкаючись роботи групи, представник БЮТ Йосип Вінський повідомив, що питання стосовно виборчого законодавства, які обговорювались на ранішньому засіданні, узгоджені "практично на 70%".

Відповідаючи на запитання щодо можливої дати виборів, він сказав, що це питання є політичним.

Оніщук також повідомив, що на сьогодні "на 85% узгоджено текст постанови Верховної Ради (про проведення позачергових виборів)".

Він підкреслив, що за умов узгодження тексту законів, які забезпечать проведення виборчого процесу, це постанова має другорядне значення.

У свою чергу Вінський додав, що дострокові вибори можуть відбутися без цієї постанови. "Для нас це тільки узгодження позицій з більшістю", - зазначив він.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування