Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиційні депутати кажуть, що коаліція ще менше заслужила зарплатню

Понеділок, 14 травня 2007, 15:10

Представники опозиції заявляють, що депутати Блоку Юлії Тимошенко та "Нашої України" мають свої депутатські повноваження.

Про це й понеділок повідомив представник БЮТ Йосип Вінський.

"Ми написали заяву, але ми не склали своїх повноважень. Сьогодні у Верховній Раді 450 депутатів, тому що заяви ніхто не розглядав у зв’язку з тим, що не змогли обнулити списки "Нашої України"... Інша справа, що Верховна Рада не працює як орган відповідно до указу президента", - зазначив він.

В свою чергу, депутат "Нашої України" Микола Оніщук зазначив, що рішенням Печерського суду скасовано постанову ЦВК, якою було відмовлено "Нашій Україні" обнулити списки.

"Це означає, що як тільки буде рішення Центральної виборчої комісії, то може з’явитися ще одна обставина, що Верховна Рада може бути розпущена ще на одній підставі", - зазначив у свою чергу Вінський.

Водночас, говорячи про вимогу, щоб депутати від опозиції не отримували заробітну платню, в зв’язку з тим, що вони не працюють в залі засідань, він зазначив, що опозиція не претендує на зарплату.

"На відміну від коаліції, яка також не ходить на роботу, але зарплату отримує, ми чесно сказали, що за той час, який ми не будемо присутні в залі Верховної Ради, депутати від БЮТ депутатську зарплату отримувати не будуть", - сказав Вінський.

Водночас, представник БЮТ зазначив, що за цей час в Верховній Раді було від 150 до 203 депутатів від коаліції.

"Вони голосували 250-240 голосів, тобто вони фактично фабрикували голосування, і на основі цих голосувань отримували зарплатню. Тобто вони за цей час двічі порушували наше законодавство", - підкреслив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування