Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" сказала, що всі поступки вже зроблені

Понеділок, 14 травня 2007, 16:21

Лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко вважає, що сама згода президента перенести вибори на кілька тижнів є великою поступкою з його боку.

"Ми закликаємо опонентів зрозуміти, що політичні сили, які підтримують президента і демократію, пішли на поступки, погодившись на кілька тижнів змістити дату виборів", - сказав Кириленко на з'їзді "Нашої України".

"У цьому полягає наш компроміс, налаштованість на конструктивне рішення", - додав він.

Кириленко зазначив, що робоча група успішно просувається для вироблення пакету рішень в рамках проведення дострокових виборів.

"Робота перебуває на фінальній стадії, і ми практично завершили розгляд питань, які кілька днів тому здавалися критичними", - додав Кириленко.

Він пообіцяв, що в угоді про створення блоку "Наша Україна" буде передбачено пункт, який унеможливить створення будь-якої коаліції, крім коаліції демократичних сил.

"Будь-яка коаліція за участю Партії регіонів, Соцпартії чи Компартії, для блоку "Наша Україна" буде неможливою".

Кириленко закликав учасників блоку в перспективі створити єдину партію.

"Укрупнення політичних сил є відповіддю на виклики останнього часу. Боротися з потугами, які залучають на свій бік величезні ресурси, величезні можливості підтримки, в тому числі ззовні країни, можна лише об'єднанням патріотично-демократичних сил", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...