Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах узяв собі в підмогу Подкопаєву

Понеділок, 14 травня 2007, 16:47

Комісію Українського союзу промисловців і підприємців з питань спонсорства і меценатства у сфері підтримки і розвитку духовності, культури, освіти і спорту очолила Лілія Подкопаєва.

У понеділок відбулося перше засідання комісії, на якому було затверджено її склад та положення, повідомляє Ліга.

Відкриваючи засідання, Подкопаєва зазначила, що до неї надходить багато пропозицій очолити той чи інший фонд, акцію і т.д., але їй дуже симпатична діяльність УСПП, а, зокрема, - Кінаха.

Новообрана голова комісії впевнена, що бізнес, який представляє Кінах, та спорт, який представляє вона, "можуть багато чого зробити".

При цьому Подкопаєва наголосила, що мріє створити мережу гімнастичних шкіл, які послужать оздоровленню нації. "Поєднуючи зусилля, ми багато чого можемо домогтися", - підкреслила вона.

У свою чергу, Кінах наголосив, що УСПП бере активну участь у меценатстві, а також підтримує програму "Захистимо майбутнє - підтримаємо сімейний бізнес", що передбачає фінансування бізнесменів-початківців, які виховувалися в дитячих будинках сімейного типу.

Кінах підкреслив, що створення такої комісії має додати діяльності УСПП у меценатській сфері системності, комплексності й результативності.

Відповідно до положення комісії основна мета її діяльності - сприяння розвитку духовних, освітньо-культурної сфер життя суспільства, фізичного загартування нації й розвитку вітчизняного спорту на підставі широкої просвітницької роботи, підтримка і популяризація меценатського руху тощо.

Для вирішення поставлених задач комісія планує взаємодіяти з іншими комісіями УСПП, комітетами ВР України, секретаріатом президента України, міністерствами, відомствами тощо.

У комісію ввійшли спортсмени, діячі культури, представники промислово-підприємницької громади. Зокрема, до неї входить чотириразова олімпійська чемпіонка, Герой України Яна Клочкова, народна артистка України Таїсія Повалій, директор Інституту гігієни і медичної екології Андрій Сердюк та інші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...