Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко не вірять, що завтра буде результат

Понеділок, 14 травня 2007, 18:33

Представник опозиції Йосип Вінський прогнозує, що у вівторок робоча група не досягне консенсусу через існуючі між учасниками переговорів ключові розбіжності.

Про це Вінський повідомив у понеділок після вечірнього засідання робочої групи щодо врегулювання кризи.

"Я поки що не бачу, що завтра ми отримаємо результат... На жаль ми спільної точки зору не знайшли по ключових питаннях", - заявив він.

За словами Вінського, вісім існуючих розбіжностей стосуються законів про вибори депутатів ВР та закону про статус народного депутата.

Коментуючи заяви голови ВР щодо включення до порядку денного у четвер певних документів, напрацьованих робочою групою, він сказав, що опозиція наполягає на пакетному прийнятті документів.

"Не може бути такого, щоб щось було винесено на четвер, а щось на п’ятницю. Тому що треба домовитись про весь пакет і знайти компроміс", - сказав Вінський.

На його думку, розбіжності між переговірниками мають бути винесені в окремий протокол, "в якому вже набралося близько 10 питань".

"І потім вже на рішенні лідерів мають відбутися консультації, як ці розбіжності знімати", - додав він.

На уточнююче питання, чи є принциповою відмова опозиціонерів від чергового розгляду законопроектів, він відповів ствердно, оскільки, на його думку, весь пакет відповідних документів має стати "питанням політичного компромісу".

Засідання робочої групи продовжиться у вівторок о 10:00 в Кабінеті міністрів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування