Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" обіцяють дату в середу, якщо опозиція погодиться

Понеділок, 14 травня 2007, 22:30

Заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що компромісна дата проведення дострокових парламентських виборів буде названа в середу, якщо опозиція погодиться з положеннями "дорожньої карти", запропонованої коаліцією.

Про це Чечетов заявив у понеділок увечері, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Усе буде залежати від того, якщо вони (опозиція) не на словах, а на ділі підтримають ("дорожню карту"), то я не виключаю, що в середу два Віктори - і Ющенко і Янукович, підбиваючи певний підсумок роботи робочої групи, можуть оприлюднити погоджену дату позачергових виборів", - сказав Чечетов.

"Ясно, що це буде не 24 червня", - додав він.

Чечетов підкреслив, що "дорожня карта" обговорюється в ході засідань робочої групи. "Вони (опозиція) на словах підтримують все", - відзначив він.

За його словами, "дорожня карта" складається з трьох частин. Перша частина стосується проведення чесних і демократичних дострокових виборів. Зокрема, у ній передбачене переформатування Центвиборчкому - щоб у комісії була представлена Партія регіонів.

Друга частина "дорожньої карти", за словами Чечетова, стосується реформування судової системи для того, щоб "суди не втручалися у виборчий процес".

У третій частині "дорожньої карти", відзначив депутат, запропоновані зміни до Конституції, що містять "вичерпний перелік причин, за якими президент може повідомляти дострокові парламентські вибори".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...