Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КС нічого не знають про повернення Станік та Пшеничного

Вівторок, 15 травня 2007, 09:27

Конституційний Суд у вівторок не буде розглядати на пленарному засіданні подання щодо конституційності двох указів президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради.

Про це заявив в.о. керівника прес-служби КС Іван Аврамов, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, прес-служба не має інформації про те, чи об'єднані обидва подання в одну справу, а також про те, хто призначений суддею-доповідачем у другому поданні.

Аврамов також повідомив, що в КС не надходили повторно подання про законність звільнення суддів КС Сюзанни Станік та Валерія Пшеничного після того, як вони були повернуті у зв'язку з неналежним оформленням.

Крім того, у прес-службі повідомили, що їм нічого не відомо про призупинення дії указів президента про звільнення Станік та Пшеничного з посад суддів КС.

Як відомо, 17 квітня КС почав розгляд подання 53 народних депутатів про конституційність указу президента від 2 квітня. Рішення з даного подання КС іще не ухвалив.

14 травня КС відкрив провадження за поданням 160 народних депутатів щодо конституційності указу президента від 26 квітня.

Також у понеділок джерела "Української правди" у Партії регіонів заявили, що дію указу президента про звільнення Станік і Пшеничного з посад суддів КС призупинено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування