Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після Естонії російський МЗС узявся за Україну

Вівторок, 15 травня 2007, 10:17

У російському МЗС вважають інцидент, що відбувся у Львові, з Меморіальним комплексом радянським воїнам проявом вандалізму і закликають українську владу присікати подібні провокації.

"Оцінюємо події у Львові як акт вандалізму і знову закликаємо владу України вжити діючих заходів по припиненню подібних провокацій", - йдеться в повідомленні, опублікованому в понеділок на офіційному сайті МЗС РФ, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У документі відзначається, що 13 травня на Пагорбі Слави у Львові - Меморіальному комплексі радянським воїнам, що загинули в роки Великої Вітчизняної війни - були вчинені хуліганські дії.

"З обох кінців Алеї героїв, де поховані герої Радянського Союзу, збиті бронзові гірлянди. Вчинена також спроба виламати нижнє гирляндне обрамлення зі скульптурної композиції братської могили", - вказується у повідомленні.

"Усе це пішло за рішенням Львівської міської ради про створення комісії для визначення переліку пам'ятників і символів, які необхідно демонтувати", - відзначили в російському зовнішньополітичному відомстві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування