Чорновіл звинувачує "партію війни" Ющенка в роботі сценаристами

Вівторок, 15 травня 2007, 10:54

Член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл заявляє про підготовку секретаріатом президента силового сценарію подій у країні.

"Партія війни навколо президента, очолювана головою секретаріату Віктором Балогою і Гелетеєм, яких вже охрестили мукачівським угрупуванням, зробила низку дій, спрямованих на нагнітання напруження і спроби задіяти дуже жорстокі провокації", - сказав він під час виступу у Верховній Раді.

"Ми вдячні екс-секретарю РНБО Гайдуку, який відмовився виконувати брудний наказ, спрямований на дестабілізацію ситуації в Україні, на неконституційну відставку, тобто усунення Кабміну, захоплення Верховної Ради і по суті повну узурпацію влади", - зазначив Чорновіл.

"Ми сподіваємось, що Плющ виконає стабілізуючу роль і не піддасться тиску так званої партії війни, але маховик цих провокацій вже запущено", - додав він.

"За нашими даними, представники партії війни вже підготували одну слухняну ультраліву позапарламентську силу, яка була до послуг президенту Кучмі, а сьогодні Ющенку, щоб викликати масові заворушення, щоб дати можливість ввести надзвичайний стан, пряме президентське правління та інше", - заявив Чорновіл.

"Хочу їх застерегти, що межу переходити не можна. Ми сподіваємось, що президент не піде на поводу людей, які штовхають його на силовий варіант, бо силовий варіант не принесе переможців", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування