Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратник Януковича довів своїх телевізійників до страйку

Вівторок, 15 травня 2007, 11:41

Працівники Першого ділового каналу, який належить члену фракції Партії регіонів Ігорю Шкірі, проводять страйк у зв'язку зі значною заборгованістю власника перед ними.

Про це в коментарі Телекритиці сказав екс-випусковий редактор програми "Бізнес ON-LINE" Олександр Соболь.

Журналісти Першого ділового відмовляються коментувати події на каналі публічно, побоюючись, що через це не отримають зарплатні.

З неофіційних коментарів відомо, що значній частині колективу було суттєво урізано зарплату, рішення про це приймав особисто Шкіря на основі звітів про виконану роботу.

Після того, як у понеділок з 20.05 працівники каналу не вийшли в ефір, власник уперше за три місяці прибув на канал і провів індивідуальні співбесіди з незадоволеними.

У вівторок заступник директора з розвитку Першого ділового каналу Олександр Чайковський заявив, що на каналі все гаразд, а тимчасову відсутність ефіру пояснив "технічними проблемами, пов'язаними зі становленням каналу".

Ці проблеми, за його словами, вже вирішені. Крім того він спростував інформацію про невиплату працівникам зарплатні та наміри керівництва звільнити кілька осіб.

За повідомленням джерел, у вівторок значна кількість працівників Першого ділового не вийшла на роботу. Вранці на каналі перебувають близько 10 осіб.

Як відомо, у лютому 2007 року на Першому діловому вже відбувся конфлікт через урізання зарплатні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування