Турчинов вирішив, що вівторок буде останнім днем

Вівторок, 15 травня 2007, 12:22

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов вважає, що у вівторок має бути останній день засідання робочої групи з підготовки до дострокових парламентських виборів, підсумком якого буде або новий указ президента про перенесення виборів, або ж перехід політичних сил до реалізації виборчих процесів.

"Сьогодні повинен бути останній день переговорів, оскільки або буде формат нового указу з уточненим терміном виборів, або ж потрібно переходити у фазу реалізації виборчого процесу відповідно до попереднього указу, відповідно до якого вибори призначені на 24 червня", - заявив Турчинов в інтерв'ю журналістам у вівторок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, саме тому, що час для реалізації виборчих процесів швидко зменшується, "потрібно ставити крапку в переговорному процесі".

"Є можливості мати компромісний пакет при бажанні наших політичних опонентів", - сказав Турчинов.

За його словами, проблема пакета документів "не в голосуванні" за них.

"Технологічно можна забезпечити голосування за домовленістю сторін. Проблема полягає в тому, щоб голосувати саме ті документи, що змінюють ситуацію в кращу сторону - забезпечують прозорість виборів і необоротність процесів, через які був підписаний указ президента", - додав Турчинов.

Він також відзначив, що вибори повинні відбутися "незалежно від бажання тієї чи іншої сили", "вони повинні проходити відповідно до Конституції".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News