Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" натякає, що може обійтись і без Мороза з Симоненком

Вівторок, 15 травня 2007, 17:55

Вівторок, ймовірно, стане останнім днем роботи групи по підготовці законодавчої бази для проведення дострокових виборів, незважаючи на велику кількість неузгоджених питань.

Про це виходячи з засідання групи сказав лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко.

За його словами, єдиним документом, ухваленим без заперечень будь-якої з сторін став кодекс адміністративного судочинства.

"Зміни до закону про вибори і зміни до закону про статус народного депутата в частині імперативного мандату, а також два пункти постанови Верховної Ради залишаються непогодженими через деструктивну позицію Комуністичної та Соціалістичної партій", - заявив Кириленко.

"Очевидно, цим двом політичним силам не до вподоби будь-яке політичне врегулювання, яке пропонується президентом і тими політичними силами, які налаштовані на конструктивне розв’язання конфлікту", - додав він.

Саме тому, за словами Кириленка, робоча група передасть частину непогоджених документів на розгляд президенту та прем’єру.

Кириленко додав, що це може статися під час звіту робочої групи главі держави, який може відбутися у середу.

Водночас він спрогнозував, що в разі узгодження цих документів на рівні президент-прем'єр Верховна Рада в будь-який момент може зібратися на засідання, щоб розглянути всі документи.

"Більше того, якщо три фракції – БЮТ, "Наша Україна" і Партія регіонів – погодять ті питання, які практично між цими фракціями на рівні робочої групи вже погоджені, засідання може відбутися в четвер і пройти максимально швидко і конструктивно. Нормативно-правових перешкод на такому шляху немає", - підкреслив Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...