Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ перевіряє, чи загрожує небезпека Тимошенко і Луценку

Вівторок, 15 травня 2007, 18:24

Служба безпеки перевіряє інформацію щодо загрози життю низці політичних діячів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"У зв’язку з повідомленнями у ЗМІ про наявність інформації щодо можливої підготовки замахів на життя окремих державних діячів Службою безпеки організовано та вживається комплекс передбачених законом заходів", - зазначається в повідомленні.

Починаючи з 11 травня здійснюється опитування громадян, які можуть володіти значущою інформацією, направлено запити до правоохоронних органів та спецслужб України та інших держав, вже отримані матеріали, які в установленому законодавством порядку опрацьовуються, негайно посилено безпеку осіб, що охороняються.

Також Службою постійно здійснюються оперативно-розшукові заходи для протидії особливо небезпечним суспільним злочинам, що, зокрема, дозволило своєчасно виявити прибуття в Україну та затримати міжнародного кримінального злочинця Д., вихідця з Кавказького регіону.

У даний час спільно з органами МВС України вирішується питання щодо його екстрадиції.

Служба безпеки України використовує увесь передбачений законодавством арсенал сил та засобів.

Крім того, на нараді 14 травня керівників правоохоронних органів у Генпрокуратурі домовлено, що отримані в ході перевірки Службою безпеки матеріали будуть спільно оцінені фахівцями Генпрокуратури, МВС та СБУ для подальшого прийняття процесуальних рішень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування