"Наша Україна" хоче контрольний пакет у мегаблоці

Вівторок, 15 травня 2007, 21:17

Член фракції "Наша Україна" Руслан Князевич вважає, що у випадку створення мегаблоку між "Нашою Україною", "Народною самообороною" і "Українською правицею", НСНУ має одержати 60% місць у спільному виборчому списку.

"Якщо ми говоримо про блок за назвою "Наша Україна", де НСНУ буде кістяком, то контрольний пакет повинен належати нам. Ми повинні піти на формулу НСНУ - 60%, "Самооборона" і "Правиця" - 40%", - сказав він в інтерв'ю газеті "24", яке буде опубліковане в середу.

"Інакше можлива ситуація, коли одна зі складових блоку може піти в самостійне плавання. Якщо в наших партнерів буде половина списку, то майбутньої єдиної фракції може не бути як такої, а відповідальність буде на "Нашій Україні", - додав Князевич.

Коментуючи звільнення секретаря Ради національної безпеки й оборони Віталія Гайдука, Князевич сказав:

"Не знаю всіх подробиць цієї історії і логіки дій Віталія Гайдука, але як уважний спостерігач можу стверджувати, що ця посада була не його місцем. Він не був готовий до тієї рутинної роботи, що передбачена посадою секретаря РНБО".

"Очевидно, що на нього наклали великий відбиток його колишні посади в уряді, а також бізнес-діяльність. Гайдук уже кілька разів висловлював бажання піти з цієї посади. Просто не було достатнього приводу", - додав він.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування